Onderhoud en service

Voor preventief of correctief onderhoud en controlebeurten, bent u bij Installatiebedrijf Arendsen op het juiste adres.

 

Om ervoor te zorgen dat al uw installaties goed en veilig werken, is preventief onderhoud een absolute must.

Wij stellen samen met u een onderhoudsschema op en zorgen ervoor dat uw apparatuur regelmatig gecontroleerd wordt en dat onderdelen tijdig worden vervangen. We letten nauwkeurig op slijtage en vernieuwen onderdelen zodra dat nodig is.

Installatiebedrijf Arendsen geeft het begrip “service” meer inhoud:

  • We onderhouden voor vaste klanten een 24-uurs servicedienst voor noodgevallen.
  • We sluiten servicecontracten af voor het onderhoud van uw ketel of geiser.
  • We zijn lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. De VNI heeft een onafhankelijke geschillencommissie en een waarborgfonds, dat u beschermt tegen wanprestatie.

Onze medewerkers zijn gewend om in bewoonde situaties te werken. Ze zorgen ervoor dat uw huis zo netjes mogelijk blijft en ruimen hun eigen rommel op. Ze houden er rekening mee, dat voorzieningen als gas water, cv en douche zoveel mogelijk bruikbaar blijven.

Bij werkzaamheden in bestaande bouw kan niet altijd alles worden voorzien, er moet dan soms naar creatieve oplossingen worden gezocht. Installatiebedrijf Arendsen is een flexibel bedrijf, waar de communicatielijnen kort zijn en de medewerkers bereid zijn om met u mee te denken.

 

 

Wij geven u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing is bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: Bij ons bent u verzekerd van de beste service, tegen de concurrerende abonnementskosten.

U kunt kiezen uit 3 serviceniveau’s:

GASNED ONDERHOUD

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten.

GASNED SERVICE PLUS

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen.

GASNED ALL-IN

Jaarlijkse onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten, verhelpen storingen inclusief vervanging materialen.

Meer informatie leest u in deze servicefolder

 

WAAROM IS TIJDIG ONDERHOUD ZO BELANGRIJK!!!

Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud

VEILIGHEID

Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.

VERMINDERDE KANS OP STORINGEN

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

VOORKOMEN VAN HOGE REPARATIEKOSTEN

Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing.

LANGERE LEVENSDUUR VAN UW INSTALLATIE

Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw cv of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.

HOGER RENDEMENT

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw cv-ketel. Hr-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Meer informatie leest u in deze servicefolder.